*IKLAN DEH!!*

Tuesday, 27 September 2011

Terima kasih...DIANA

Selamat pagi...

Terima kasih DIANA
kerana telah men'review' blog saya
dan juga 'promote' kat entry dia malam tadi

saya mengharapkan DIANA akan
memberi komen yang lebih lagi
almaklum la...antara blog2
yang DIANA review tu
semuanya bagus2...
dari segi isi mahupun
susunaturnya...


Alhamdulillah...
mahu jugak DIANA
meluangkan masa untuk blogger
seperti saya..hehe
tima kasih banyak2


Terima kasih juga pada blogger
yang sudi menjengah
walaupun seketika...
membuatkan saya semakin bersemangat
untuk terus menulis
walaupun sifuku mama SARAHNAJWAN
sudah menghilangkan diri
disaat saya amat memerlukannya...


Thanx a lot...DIANA


salam exora.....
 

11 comments:

~ yus ~ said...

seronok bila blog kita di review oleh mereka yg arif kan...

teruskan berblog kak. Kak Zia takde pun rasanya akak dah boleh jalan sendiri ni...

teringat dpt sms dari kak zia dua malam lepas. Dia kata skrg silent reader je, takde mood nak berblog...huhu.

Rindu dia kan....:)

wahida said...

akak...saya tumpang hepi blog akak direview oleh diana yg ramai followers tu...

akak keep blogging okeh...

ieda said...

tahniah dik
D tuu memang rajin review blog blogger .. akak x sempat lahh huhuh

Bui Junaidi said...

tahniah dpt review dr diana..bui dh follow blog awak yer..*_*

exora said...

yus : hehe..tp byk lagi mende2 yg akak x faham, tambah2 bila org crt psl nufnang...

wahida n ieda : thanx...insyaAllah
selagi ada idea...

exora said...

Bui...thanx, nanti saya follow bui yer.

diana said...

saya perkenal kan je dulu..
tak review lagi..
minggu depan rasanya turn exora..

diana said...

saya perkenal kan je dulu..
tak review lagi..
minggu depan rasanya turn exora..

exora said...

diana : ooo..yer ke, mula la saya berdebar balik..hehe

Sinar Raudah said...

Tahniah dear..belog di review lepas ni sure semakin ramai orang yang singgah sini...

exora said...

thanx amy...insyaAllah