*IKLAN DEH!!*

Saturday, 20 August 2011

Jom...shopping

Assalamualaikum...

Bunyi tajuk n3 hari ni
macam la banyak duit sangat
walhal duit bonus yang dapat
minggu lepas tu pun
dah negatif...huhu
apa tak nyer
macam2 pulak yang kena bayar
minggu lepas renew roadtax n insurans
ptg semalam pulak g servis keto
ingatkan dalam RM300++ jer
tapi mencecah RM500 tu
tu pun aku dah pospon satu benda
nak buat next servis
kalu x mahu RM700++
ermm...hampir hilang mood raya tau

apa2 hal pun baju raya n kuih raya
kena jgk beli kan
so hari ni n esok
jom kite meramaikan 
shopping2 kompleks yang ada
habiskan sisa2 kepingan kertas bernombor
yang ada dalam purse tu, hihi...
keletihan la Muhammad Hakim n Paksunya
2 hari ni kena ikut maklongnya shopping...


selamat bercuti d hujung minggu...


salam exora...



9 comments:

diana said...

saya dah tak de apa nak shopping..
kuih raya je la kot..
tu pun sikit je sebab nanti balik kampung boleh ambik kuih raya kat kampung je bawak balik penang ni...
hahahah

exora said...

Diana : tu laa kuih raya tu bli ckit jer..sbb kt kg nti bla berkumpul banyak la jdnyer...kite pun leh songlap ms nak blik semula ke rumah..hihi

sarah-najwan said...

aku xsoping long..mabuk dan xlarat nk pi soping..laki aku yg handle..huhu

raya ni aku paka baju skoloh jah....
buat kek tu..29/8 aku amik..hihi

exora said...

haha..sie wei, naghat nk paka bj sek...

aku x tau lg ni ry ke brp ada rmh...nti aku cnfirm dulu deh..taun ni ry 1 kt belanda wei..huhu

abah khalisha said...

Wah Shopping raya ni..Dapat duit awl, abis pun awl, lepas raya nampaknya kena bawak rendang, ketupat buat bekal kat ofis.hehehe

Restoran Nelayan Titiwangsa Tetap Tidak Berubah

Yasminhamid said...

shopping baju anak2 jer..hihi..sndiri punya pakai recycle jer..

Papa Mifz said...

esok papa mifz g cari brg lg sikit2...byk dah shopping brg mifz jer...huhu

exora said...

abah khalisha :bekal dr kg tu penting tau, sbb kt bandar x jmpa lg dah yg rasa sm ngan yg dr kg..hehe

teringat ms konvo dlu..dinner mlm tu kt rest nelyan titiwangsa laa...

exora said...

yasmin : smntara blum ada ank ni ble la enjoy jer soping utk dr sediri, dh ada ank mesti la ank2 jd keutamaan kann...

papa Mifz : sy pun hr ni nak sambung lg soping ni..huhu