*IKLAN DEH!!*

Tuesday, 23 August 2011

TOLONG REVIEW BLOG SAYA


Salam Diana...

Saya berminat
untuk menyertai
segmen ini

sila beri komen2
yang boleh membantu 
saya tentang dunia blog

sekarang
saya hanya tahu
tulis
baca
komen
dan publish post
hahahhh

tapi selepas Diana
komen nanti
sekiranya
blog saya masih lagi begitu
itu bermakna
saya belum tahu lagi bagaimana
mahu perbetulkannya

insyaAllah
semoga saya lebih maju nanti
dalam dunia ini
seperti Diana n rakan2 yang lain 

dengan itu juga saya mengalu-alukan
3 org folowers saya yasmin,azza n asniza
http://yasminhamid.blogspot.com/
http://azhariahzuber.blogspot.com/
http://blogtidakbernama.blogspot.com/
untuk sama2 menyertai segmen ini


Sekian, salam exora... 

10 comments:

diana said...

insyaallah..
saya tolong mana yang mampu..
tag tu,exora kena pilih blogger yang exora nak tag .lepas tu letak nama dia dalam entry..
dan bagitau dia exora nak dia join segmen ni..
tapi tak pe la..
ni pun dah ok...:)

exora said...

ooo...ok nanti sy cb edit balik..

Fitri Senin said...

Salam perkenalan exora..singgah daripada blog dianarashid..org gomen juga ke..???Heheheheh...kalo ye..sekapal la kita =)

Jika kelapangan singgahla blog saya ye..
http://fitribintisenin.blogspot.com/

Folo u.. =)

sarah-najwan said...

wah..bagus mu join segmen diana ni..nati dia akn bgtau apa2 ttg blog mu utk ditambah baik..

aku nk bgtau..blog yasmin..url dia salah deh..tu url blog azhariah..blog yasmin url dia..

http://yasminhamid.blogspot.com

Noriko Miyosyi Aizawa said...

review sini...selamat hari raye..

jom join this : http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

Amy Syaquena said...

wah exora dah pandai join segmen la , all the best dear..



http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html

Azhariah Zuber said...

a'ah tu mmg add blog sy tapi awak stated yasmin..hehehe...silap add kut

Papa Mifz said...

mcm best jer...nak suruh kak diana review blog papa mifz jugak la...;)

exora said...

fitri..
salam kenal, thanx folo blog sy...memang sekapal pun, hehe
nti sy folo awk balik

ina: hahah..salah la pulaks, parok
ni x igt mn lg mgnyer..kn edit mulla ni

exora said...

noriko: selamat hati raya, salam kenal...

amy : sajer jer cuba..hehe, x pandai pun

azza : sori..sy dah edit dah tu..jom la joint

papa Mifz: jom joint..tp blog u ats 400 orgkan folowers...x kn ngan syarat diana tu