*IKLAN DEH!!*

Tuesday, 1 November 2011

Bulan Bahasa & Hari Kanak-kanak

Selamat pagi...

Bulan Oktober merupakan
bulan bahasa dan juga bulan
untuk sambutan hari kanak-kanak

sekolah aku telah menyambut
kedua-dua ini secara serentak
pada 27 Oktober 2012 yg lepas
jom layan adik2 comel 
meraikan hari mereka...
untuk program bulan bahasa
aku tidak sempat merakamkan gambarnya
kerana aku diberi tugas pok-pek2
iaitu mengacarakan majlis...

sejibik macam Najwa Latif...miming jer pun
trio- Ning Dalila, Syazwana Hamzah dan Jaclyn Shazlin menyampaikan lagu Seribu sesalan
model2 cilik...memperagakan pelbagai fesyen
2 jenis tarian dipersembahkan
tu dia..kemuncak persembahan, 2 pasangan pengantin murid Tahun 1...malu2 kucing gitu
inilah orang yang bertanggungjawab melatih murid2 ini...kawan baik aku, ustazah tu..heheh


Aktiviti untuk bulan bahasa ialah
pertandingan bercerita, mengarang dan berpidato...


salam exora...:)

13 comments:

Ujie said...

kwn baik ustazah tak bergambar sekali??

sarah-najwan said...

alahai...kalun dok skol rendah ni..ibarat mcm anak2 aku je long..

****patut buh gmbr mu mase dok pok pek pok pek tu...nok tgk kelazz ke dok..hahhahaa

Hanis Azla said...

nampak meriah majlisnya.. suka sgt tgk aksi anak2 bila buat persembahan.. serba serbi nmpk comel..

ieda said...

aah meriah majlisnya ..
sgt2 berbakat kan budak2 nie .. teruja jugak bila tgk .. rasa cam nak joint mereka takk ?? :))

diana said...

najwa latif punya kasut yang mahal tu..
heheheh

*saya nak edit blog exora masa hari minggu hari tu..
kalau exora nak,lepas raya haji ni boleh tak saya edit kan??

exora said...

ujie :
mana ble x bergambar...
kami semua naik hantu kalau psl bergambar ni..sampai cikgu laki sorang tu dah surrender x nk amek gambar kami lagi..hehe

exora said...

ina :
mesti la kelazz u...siap pantun2 bagai lagi, wpun aku seorang guru matematik..hahaha, perasam tu

exora said...

hanis :
diorang ni kalau pasal persembahan bagi komitmen sampai 200%..hehhe

exora said...

ieda :
akak nak joint jadi peragawati tu...heheh, sbb x pernah berpeluang ms kecik2 dulu sampai la loni..

exora said...

diana :
saya pun terkejut jgk tgk kasut dia hari tu...mn la dia dpt tu

ok...nanti saya add diana kt fb

~ yus ~ said...

ingatkan yg last tu akak, rupanya kawan baik akak je...:)

zomba said...

akim x amek bhagian ko???

exora said...

yus :
akak tidak secantik dia..heheh

zomba :
kali ni bdk2 Tahun 2 x amek bhgian,
nanti hr anugerah cemerlang dia masuk