*IKLAN DEH!!*

Friday, 14 October 2011

Pernah nampak tak...???

 jersi 1
jersi 2
jersi 3
jersi 4
Sesekali ke stadium
aku selalu nampak macam2 jenis pakaian
macam2 cara wajah disolek
macam2 gaya rambut didandan
tapi jenis yang di atas ni aku belum nampak
uollz pernah nampak tak???
maksud aku kat mana2 stadium di Malaysia la

saje jer aku ambik yang warna ala2 TRW ni
mana la tau kot2 ada pulak kat stadium Muhamad ke iv
malam ni kan...yang bergaya sebegini rupa
hehhehe, jangan marah yer
para peminat fanatik TRW...
aku pun minat gak, tapi xder la pulak
berfikir nak buat fesyen yang pelik2
biarla berpada-pada
dah la masuk stadium belum maghrib lagi
huhuhu.....seimbang kan laa minat dan yg wajib
barulah ada keberkatan
kata nak menang kan???

apa2 hal pun...
semoga TRW menang malam ni
yerrrrrrrr...gomo kelate gomo
jange gocoh sudoh...

salam exora...

13 comments:

zomba said...

agk seksi d ctu...hurmmm,,mne ade hk jnis gni g stadium...tebeng g gni blik bsh la kne baling air btol 2...ahahhahhhh

exora said...

Zomba :
meme punnn...minah2 kelate tebeng wat gini gak, cari pasal laa..hehehh

Hanis Azla said...

dah lama tak tgk bola kat stadium.. klu pakai seksi2 mcm gambar kat atas tu, kita nak tgk pun malu sendiri kan..

sarah-najwan said...

aku tgk kat 801 ajo..tapi kureng best sb laki aku mesti gi tgk nge geng dia kedai makke..huhu

TRW pasti menea male ni..sor jah..jange bekeng sgt ajo..takut gocoh la..penonton pom samo..harap2 seme ade semangat kesukanan yg tggi...

exora said...

hanis :
kalu pakai mcm pic tu...org ramai x jd tgk bola..pakat tgk dia pulak..hahah

exora said...

ina :
x tau la dpt tgk x..tggu belas ihsan rtm jer..huhu
lagipun tahajjud cinta last episod gak male ni, aku x sabar nak tgk nsb
ustaz gatal tuh..

geng penyokong TRW ni punyai smgt kesukanan yg tinggi tp smgt gocoh tu pun tinggi mencanak tmbh2 jupo nga sek hite putih ni..xle lajokk,hehe

ieda said...

seksi ..
dah lama x nonton bola di stadium .. rindu suasana hebat bila tgk live nie :)

exora said...

ieda :
dah 2 kali g tgk kt bukit jalil...best

hamzah ian said...

ganu menang.. hehe

zulhilmi tempoyak said...

ahhahaha...try la pkai..;p

exora said...

hamzah:
doh yer r mu menang..huhu

zulhilmi:
x sudi i...hahahhhh

diana said...

pakai gitu orang tak tengok bola kat padang dah...
heheheh..

exora said...

diana :
memang dah...bola ntah ke mana doh la
hehehhe